Početna stranica Portala pravosuđa BiHOpćinski sud u Goraždu

Dobrodošlica

01.07.2008.

Cijenjeni posjetioci,

Želim Vam dobrodošlicu na službenu web prezentaciju Općinskog suda u Goraždu, na kojoj možete naći uputstva i informacije o uslugama koje Vam ovaj sud može pružiti. Kvalitet, efikasnost i ažurnost su riječi koje opisuju ovaj sud i njegove zaposlene. Cilj nam je pružiti što bržu i što efikasniju uslugu za sve naše stranke, a korištenje novih tehnologija u oblasti komunikacija je uveliko ubrzalo naš rad i olakšalo pružanje usluge.
Uvođenjem Sistema za upravljanje predmetima (CMS), Registra poslovnih subjekata, te Registra novčanih kazni i prekršajne evidencije, ovaj sud obradu podatka i vođenje predmeta  u potpunosti vrši elektronski, dok smo uvođenjem CMS-a u ovaj sud u primjenu stavili jedan od najbolje razrađenih aplikacija za upravljanje sudskim predmetima.
Kroz ovaj sud, do sada su prošle delegacije iz preko 30 sudova u BiH, te delegacija pravosudnih institucija Gruzije, koji su u svojim studijskim posjetama imali priliku da se uvjere u kvalitet rada efektivnu primjenu informacijskih tehnologija, a sve u cilju pružanja što boljih i kvalitetnijih usluga.
Na kraju, stojimo Vam na raspolaganju da, ukoliko niste pronašli potrebnu informaciju, sa vašim pitanjem obratite nam se putem e mail-a:  opsudgor@bih.net.ba

Sead Imamović
Predsjednik Općinskog suda u Goraždu


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Bosanskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

Dobrodošlica

Predsjednik suda

Predsjednik suda